Vordingborg og Stege

Algebehandling og algerens i Vordingborg og Stege

Algemesteren tilbyder fjernelse af alger på forskellige overflader i Vordingborg og Stege.

Vi leverer en bred vifte af services. Vores kernekompetencer ligger inden for områderne fliserens, træterrasse, facaderens, algebehandling, vådsandblæsning og asfaltfjernelse.

Fliserens

Vi kan rense dine fliser i Vordingborg og Stege, så du ender op med for eksempel en flot terrasse, hvor fliserne holder længere. Det er vigtigt at vedligeholde sine fliser, fordi de let kan komme til se vejrbidt ud, grundet det danske vejr, som ofte skifter mellem sol, varme, fugt og kulde. Brugen af fliserens skal helst ske på en måde, så de ikke nedbryder flisernes overflade.

Vælger du en flisebehandling af Algemesteren i Vordingborg og Stege, vil du opleve en skånsom og effektiv behandling, som fjerner alle alger og det snavs der skulle være, samtidig med at dine flisers oprindelige overflade holdes intakt.

Træterrasse

Alger og mos kan være skadeligt for din træterrasse. Opstår der alger kan de lave bittesmå huller i træet, hvilket betyder at vand kan trænge ind og dermed øge risikoen for frostskader, når frosten kommer. Vi anbefaler en regelmæssig algebehandling af din træterrasse for at holde algevæksten nede.

Når du vælger en behandling af Algemesteren, opnår du en skånsom og effektiv behandling, som sikre at træets overflade forbliver intakt, samtidig med at algerne bliver fjernet. Vores algefjerner er miljøgodkendt og fjerner algerne uden, at træet på terrassen bliver beskadiget eller misfarvet.

Facaderens

Det fugtige danske vejr er desværre gode vækstbetingelser for alger, som spreder sig hurtigt. Algerne får din facade til at se ærgerlig ud, mens de også nedbryder din facades overflade henover tid.

Vælger du at benytte en facadebehandling af Algemesteren i Vordingborg og Stege, får du en algebehandling af højeste kvalitet og med godkendt miljøvenlige midler. Efter vores rensning anbefaler vi en overfladebehandling af facaden, som beskytter den nyrensede facade mod alger og minimere optagelsen af fugt. Resultatet er at facaden vil holde sig fin og velholdt i mange år.

Algebehandling i Vordingborg og Stege

Algemesteren udfører professionel rens af dit tag, hvor vi renser taget i dybden på en effektiv og skånsom måde. Dit tag bliver skinnende rent og vil holde i længere tid. Vores behandling udføres med et miljøgodkendt algemiddel. Det er dansk produceret og du kan derfor med god samvittighed, med henblik på miljøet, bestille en effektiv og problemfri tagrens af Algemesteren.

Valget af en algebehandling/tagrensning af Algemesteren giver følgende fordele:

Du undgår dyre reparationer og sparer dermed penge i det lange løb
Dit tag kommer til at se nyt ud
Du forlænger tagets levetid

Vådsandblæsning i Vordingborg og Stege

En behandling med vådsandblæsning har til formål at fjerne eksisterende kalk, maling, puds/ mørtel samt skidt og snavs fra facaden. Der bliver tilført vand under sandblæsningen, da du reducere støvdannelsen betydeligt.

Asfaltfjernelse

Hos Algemesteren kan du få renset og fjernet asfalt. Størstedelen af opgaverne, omhandler oprydningsarbejde efter at asfaltarbejdere har tabt noget asfalt. Fjernelsen af asfalt skal ske på en måde, så underlaget, hvor asfalten befinder sig på ikke tager skade. Vi anvender en højtryksrenser med damp, hvor vi kan justere trykket. Vi bruger miljøvenlige produkter så hverken overfladen eller vores jord tager skade af behandlingen.

Så står du og mangler en fliserens, algebehandling af træterrasser, en facaderens, en vådsandblæsning eller en asfaltfjernelse i Vordingborg og Stege, så tøv ikke med at kontakte os i dag.