Træterasse

Algebehandling af træterasse

Hold træterrassen flot med en algebehandling

Alger og mos kan være flot – i de rette omgivelser! På din træterrasse risikerer du, at algerne laver bittesmå huller i træet, som gør, at vand bedre kan trænge ind, og dermed øges risikoen for frostskader, når frosten sætter ind.

Algerne spreder sig gennem mikroskopiske sporer i luften og er således svære at undgå. De sætter sig på overflader og vokser, når der er varme og fugt. Selv når vækstbetingelserne ikke er opfyldt, bliver de ikke nedbrudt, så man skal selv gøre noget aktivt for at fjerne dem.

Derfor anbefaler vi regelmæssige algebehandlinger for at holde algevæksten nede.

 

En algebehandling forlænger levetiden for din træterasse

Det fugtige danske klima gør, at stort set alle udendørs overflader på et tidspunkt bliver ramt af alger. Algerne ses som grønne eller mørke plamager på træet, og de pynter derfor på de færreste terrasser. Samtidig kan algerne være decideret farlige, da de i fugtigt vejr bliver ekstremt glatte.

Med en algebehandling kan du holde din træterrasse sikker, pæn og samtidig forlænge dens levetid.


 

Vi udfører skånsom og effektiv algebehandling

En træterrasse har typisk en lidt sart overflade, og derfor er det vigtigt at være forsigtig, når algerne skal fjernes.

Algemesterens behandling er skånsom og effektiv, så træets overflade forbliver intakt, samtidig med at algerne bliver fjernet. Vi bruger professionelt udstyr, der renser din træterrasse grundigt og nænsomt. Vores algefjerner er miljøgodkendt og fjerner algerne, uden at træet bliver misfarvet eller beskadiget, der kan dog forekomme tilfælde hvor det nødvendigt med en lettere afslibning efter en grundig afrensning og evt. med damp, alle træterrasser bør dog efterfølgende behandles med en godkendt træolie.

Algebehandling holder i lang tid, men det kan være en fordel at få lavet algebehandlinger med jævne mellemrum for at sikre, at algerne ikke vender tilbage. På den måde fremstår din træterrasse altid ren, og træet beholder sin naturlige glød.

Kontakt os nu og få et personligt tilbud på en algebehandling af din træterrasse.