Services

Algerens af tag, facade, belægninger og træflader.

 

Vi tilbyder

·         Algerens af tag og facader

·         Algerens af fliser

·         Algerens af træværk

 

LÆS: Ny og effektiv behandling af taget med det første dansk-producerede algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen (pdf)

 

Afrensning af alle typer overflader – Damprensning også med højtryk.

 

Terrassen skal holde til meget og ikke mindst det danske vejr, som generelt er ustadigt og byder på skiftevis sol og varme samt fugt og kulde. Det giver optimale betingelser for især algedannelse. Det kan til sidst dække fliser og klinker, så man ikke længere kan genkende den originale farve.

Hvis fliserne skal holde længe og ikke langsomt nedbrydes af frost og alger, er det vigtigt, at de holdes i god stand. Det betyder, at de bør renses jævnligt. Det skal helst ske på en måde, som ikke også fjerner fliserne. Så det er ikke altid en god idé, at tage for hårdt fat med en højtryksrenser.

Afrensning foretages hurtigt og effektivt med så lavt tryk, at alger og snavs fjernes, mens flisernes oprindelige overflade bibeholdes intakt.

Samtidig udføres en overfladebehandling som gør det sværere for algerne at sætte sig igen, så en behandling kan være effektiv i op til fem år. Det vil dog være en god idé, at algebehandle 3-4 gange om året, så slipper man også for at luge ukrudt mellem fliserne, og fliserne vil holde sig pæne i rigtig mange år frem.

Er du interesseret i at høre mere om algebehandlinger eller vil du bestille en tid, kan du kontakte os her.