Om os

Teut bag Algemesteren.dk

Flemming Teut har haft egen virksomhed siden 1987. I 2000 startede Flemming TagXperten i Nykøbing Falster, men solgte virksomheden i 2017. Nu står han bag Algemesteren.dk, hvor han tilbyder algerens af tag, facader, fliser og træværk.

Lige siden 1954 har jeg været med til at isolere og lægge tag på gårde og huse overalt på Lolland-Falster og Sydsjælland. Min far kørte allerede som ung fra gård til gård, ligesom  mange andre, der solgte redskaber, sleb sakse og knive eller tog arbejde fra dag til dag på gårdene. Jeg og min bror sad i min fars varebil og ventede i førerhuset. Kom han ud efter to minutter, kørte vi videre. Gik der 10, så vidste vi, at vi skulle om bagved og sidde og vente i timevis. For så skulle far op og arbejde på gårdens tagrygge.

Senere kom jeg selv med på tagene. Vi var som cirkusartister, der klatrede rundt på de skrå teglsten, mens vi arbejdede os frem over det gamle tag, så det blev som et funklende nyt. Dengang blandede vi selv malingen, og vi lærte håndværket helt fra bunden. Den bedste maling fik man af kærnemælk blandet op med farvepulver. Jeg ved nøjagtigt, hvordan de skal føles for at være helt rigtige, for jeg har lavet det, siden jeg var knægt.

En gang imellem kører jeg en tur rundt og ser på nogle af de tage, vi har lavet gennem tiderne – på Lolland-Falster, Sjælland og i resten af Danmark. Her har både min far og jeg malet og repareret tage gennem mange år. Hvis det stadig holder, så er det godt håndværk.

Her kan du læse mere om de services som vi tilbyder.
Her kan du kontakte os.