Fliserens

Algerens

Få terrassen til at se ud som ny med en Fliserens

Med en placering i Nykøbing Falster tæt på Lolland, giver Fliserens fra Algemesteren dig en flot terrasse med fliser, der holder længere. Din terrasse skal holde til meget og kan let komme til at se vejrbidt ud, for det danske vejr med skiftevis sol og varme samt fugt og kulde giver optimale betingelser for algedannelse.
Algerne kan til sidst dække dine fliser og klinker, så du ikke længere kan genkende den originale farve.

Hold fliserne i god stand med en Fliserens og algebehandling

Hvis dine fliser skal holde længe og ikke langsomt nedbrydes af frost og alger, er det vigtigt, at du holder dem i god stand. Derfor anbefaler Algemesteren, at du får renset fliser med jævne mellemrum. Sådan sikrer du, at dine fliser eller klinker får en optimal levetid, samtidig med at de holder sig pæne i lang tid.
Her fortæller Lis om samarbejdet med Algemesteren:

Algemesteren tilbyder skånsom og effektiv Fliserens

Fliserens skal helst ske på en måde, som ikke også nedbryder flisernes overflade. Så det er ikke altid en god idé at tage for hårdt fat med en højtryksrenser. For at holde flisernes oprindelige overflade intakt, anbefaler vi, at afrensningen foregår hurtigt og effektivt med lavt tryk.

En Flisebehandling og algebehandling fra Algemesteren er skånsom og effektiv, så alger og snavs fjernes, mens dine flisers oprindelige overflade holdes intakt. Vi laver desuden en overfladebehandling af dine fliser, som gør det sværere for algerne at sætte sig igen.

En overfladebehandling af fliserne kan være effektiv i op til 10 år, men det kan være en god idé at algebehandle 3-4 gange om året. På den måde vil dine fliser holde sig flotte i mange år frem, og du slipper også for at luge ukrudt mellem fliserne.

Kontakt os nu og få et personligt tilbud på en algerens af dine fliser.