Facaderens

Facaderens - algebehandling

Få en flot facade med en facadebehandling

Det fugtige danske vejr giver desværre gode vækstbetingelser for alger, som spreder sig lynhurtigt. De får din facade til at se trist og tarvelig ud. Algerne er ikke blot ærgerlige at se på – de kan også nedbryde facadens overflade over tid.

Algernes rødder samler væske til sig og fungerer som en svamp, der holder facaden fugtig hele tiden. Derved risikerer du, at der kommer frostsprængninger i din facade, når frosten sætter ind.

 

Forlæng facadens levetid med en facaderens

Det kan være svært helt at undgå mos- og algebelægninger på din facade, men ved at få renset facade med jævne mellemrum, holder du facaden fri for alger og forlænger samtidig dens levetid. På den måde kan en facaderens vise sig at være en rigtig god investering!

Hvor ofte du bør få renset din facade, afhænger af mange faktorer, så som vejret, facadens placering, luftfugtigheden og så videre.

 

Algemesterens facaderens er grundig og effektiv

Hos Algemesteren får du altid algerens af høj kvalitet og med miljøgodkendte midler, så miljøet belastes mindst muligt. Med vores facaderens kan du være sikker på, at din facade bliver grundigt renset

Vi får fjernet de rødder fra algerne, der sidder inde i facaden, og som er vigtige at fjerne for at undgå frostsprængninger.

Efter rensningen anbefaler vi en overfladebehandling af facaden, som beskytter mod alger og gør, at facaden ikke optager så meget fugt. Overfladebehandlingen holder facaden fin og velholdt og gør, at den holder i mange år frem.

Kontakt os nu og få et personligt tilbud på en facaderens.