Algebehandling

Tagrens

Forlæng dit tags levetid med en Algebehandling og Algerens

Med en placering i Nykøbing Falster tæt på Lolland, giver Algemesteren en algebehandling der får dit tag til at se ud som nyt, samtidig med at det forebygger skader, der kan føre til dyre reparationer.

Alger og mos nedbryder din tagoverflade, og det kan resultere i frostsprængninger og andre skader. Derfor giver det god mening at vedligeholde og rense dit tag, så du undgår dyre reparationer.

Algemesteren udfører professionel rens, der renser dit tag i dybden på en effektiv og skånsom måde. Dit tag bliver skinnende rent og kommer til at holde længere.

Det får du ud af Algemesterens tagrens/algebehandling:

  • Du undgår dyre reparationer og sparer dermed penge i det lange løb.
  • Dit tag kommer til at se ud som nyt.
  • Du forlænger tagets levetid.

Få renset tag med god miljøsamvittighed

Algemesteren tilbyder algebehandling/tagrens med et nyt effektivt algemiddel, der sætter helt nye standarder rent miljømæssigt. Vi bruger nemlig et nyt dansk-produceret algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Det betyder, at du med god miljøsamvittighed kan bestille en hurtig og problemfri tagrens, der giver taget dets oprindeligt flotte udseende tilbage og forlænger dets levetid.

Det frisker hele bygningen op

Det danske vejr giver desværre optimale vækstbetingelser for alger og mos, som får dit tag til at se trist og slidt ud. Men det er også skadeligt for dit tag, for algernes rødder samler væske og gør, at dit tag hele tiden er fugtigt. Derfor nedbrydes overfladen hurtigere, samtidig med at der er risiko for frostsprængninger, når kulden sætter ind.

Vores tagrens fjerner de grimme belægninger og gør dit tag modstandsdygtigt over for alger og mos i mange år fremover. Du vil virkelig kunne se en forskel, for det frisker både taget og hele bygningen op.

Kontakt os nu og få et personligt tilbud på en tagrens/algebehandling.